Butes fileja ar zirnīšiem un kukurūzu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Butes fileja ar zirnīšiem un kukurūzu

Sastāvdaļas

  • Butes fileja (svaiga vai saldēta)
     400 g
  • Zaļie zirnīši (svaigi lobīti vai saldēti)
     3 šķipsniņa (-s)
  • Saldā kukurūza (vārīta, konservēta vai saldēta)
     3 šķipsniņa (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Sviests ar zaļumiem
     2 ēdamk.
  • Svaigas piparmētras
     1 sauja (-s)
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Svaigs čili
      0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ja butes filejai ir āda, to noņem. Fileju sagriež divos gabalos. Sakarsētā pannā liek vienu ēdamkaroti sviesta un zivi cep uz mērenas liesmas 3-4 minūtes no katras puses.

Smalki sagriež ķiploku un apcep sviestā. Pievieno zaļos zirnīšus, kukurūzu, čili, sāli un piparus pēc garšas. Sautē 2-3 minūtes, jo zirnīšus nepieciešams tikai nedaudz apsautēt, lai tie nezaudētu kraukšķīgumu un krāsu.

Tad pieliek sagrieztu piparmētru un sulu no ½ laima.

Pasniedz kopā ar butes fileju, ko apslacina ar atlikušo laima sulu. Ja nepieciešams, butes filejai uzber vēl pavisam nedaudz sāls un piparu.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.