Cepti ziedkāpostu rīsi ar spinātiem, mandelēm un kariju

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Cepti ziedkāpostu rīsi ar spinātiem, mandelēm un kariju

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sīpolloki
      4 gab.
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Karijs
     2 tējk.
  • Mandeļu skaidiņas
     50 g
  • Eļļa
     1 ēdamk.
  • Ziedkāpostu rīsi
     250 g
  • Mazās spinātu lapiņas
     65 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Lobītas garneles
      pēc garšas
  • Mango čatnijs
      pēc garšas
  • Bezpiedevu jogurts
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maz laika? Šo lielisko ēdienu var pagatavot 15 minūtēs! Eļļā apcep sīpollokus, ķiplokus, kariju un mandeles. Pievieno ziedkāpostu rīsus. Iemaisa svaigus spinātus, pievieno sāli un piparus. Ēdiens gatavs!
Sīpollokus attīra un sagriež. Nomizo un sarīvē ķiploku.
Eļļā uz pannas apcep sīpollokus, ķiploku, kariju un mandeles. Pievieno ziedkāpostu rīsus un cep apmēram 1 minūti uz lielas uguns. Noņem pannu no uguns un iemaisa spinātus. Pievieno sāli un piparus.
Servēšanai: Ziedkāpostu rīsus pasniedz ar garnelēm un jogurtu ar mango čatniju.

Saistītās receptes

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pelmeņi ar malto gaļu un ingveru

1h 30min • Vidēji grūti