Cepts ābols ar rostbifu

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Cepts ābols ar rostbifu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Rostbifa vai kūpināta liellopa šķiņķis
     8 šķēlīte (-s)
  • Āboli
     2 gab.
  • Gorgonzola siers
     50 g
  • Saldais krējums
     20 g
  • Čili pipars
     50 g
  • Rukola
     30 g
  • Balzamiko etiķis
     5 g
  • Upenes
     40 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Zaļumi
      dekorēšanai
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Āboliem izņem serdi, pārgriez uz pusēm. Liec iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos un cep, kamēr āboli mīksti, bet nejūk ārā. Atdzesē.

Tikmēr pagatavo upeņu mērci: atlaidinātas vai svaigas upenes sablendē, pievieno balzāmetiķi, sāli un piparus.

Pagatavo arī siera krēmu: sieru sajauc ar saldo krējumu un pievieno sīki sakapātu čili.

Ābolā liec rukolu, siera krēmu, tad kārto rostbifa šķēles – divas uz katras ābola pusītes. Pārlej ar upeņu mērci un pārkaisi zaļumus.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).