Cūkas ribiņas BBQ marinādē

  • Gatavošana 1h 50min
  • Viegli
Cūkas ribiņas BBQ marinādē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas ribas Rimi
     700 g
  • Mērce BBQ Santa Maria
     400 g
  • Garšviela gaļai
     1 ēdamk.
  • Saldie kartupeļi
     2 gab.
  • Marinēti gurķi Rimi
     2 gabali
  • Eļļa
      fritēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cūkas ribiņas liek augstspiediena katlā, pievieno garšvielas un pielej 500 ml ūdens. Vāra 30 min. Ja izmanto parasto katlu, tad nepieciešams 1 l ūdens un vārīšanas laiks ir aptuveni 1 h – kamēr redzams ribiņas kauls.

Gaļu izņem no buljona, nosusina. Buljonu var izmantot arī citām receptēm.

BBQ mērci uzlej uz pannas un karsē kopā ar gaļu uz lēnas uguns, līdz ribiņas karamelizētas.

Paralēli fritē saldos kartupeļus, pieber sāli.

Pasniedz ar marinētiem gurķiem, kas atsvaidzinās ēdiena garšu. 

Saistītās receptes

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti

Sēņu burgers

15min • Vidēji grūti