Cūkgaļas burgers ar olu

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Cūkgaļas burgers ar olu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Burgermaizīte
     1 gab.
  • Burgermērce
     2 ēdamk.
  • Tomāts
     0.5 gab.
  • Sarkanais sīpols
     0.25 gab.
  • Vistas ola
     1 gab.
  • Kāpostu salāti ar papriku Dimdiņi
     0.5 ēdamk.
  • Ķimeņu siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Cūkgaļas krūtiņa šķēlēs Rimi
     100 g

Mērcei

  • Medus
     1 tējk.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • BBQ garšvielas ar sāli
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sātīgs cūkgaļas burgers ar olu – ideāla izvēle gardām pusdienām vai ātrām vakariņām. Vienkārši pagatavojams un bagāts garšā!

Sajauc marinādi, ieliec tajā cūkgaļas krūtiņu un ļauj ievilkties, kamēr tiek sagatavotas pārējās sastāvdaļas.

Tomātu un sīpolu sagriez šķēlēs, olu apcep no abām pusēm un, ja vēlies mīkstu dzeltenumu, uzreiz pēc cepšanas noņem no pannas.

Burgermaizītes apcep no iekšpuses, lai tās kļūtu viegli kraukšķīgas.

Gaļu liec uz grila restēm un cep, ik pa laikam pārsmērējot ar marinādi.

Kad viss gatavs, sāc kārtot burgeru: uz apakšējās maizītes liec mērci, kāpostu salātus, tad gaļu un sieru šķēlēs. Virsū – cepto olu, tomātu, sīpolu un visbeidzot – augšējo maizīti, kas arī apsmērēta ar mērci.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pica bez mīklas

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kabaču zupa

40min • Viegli