Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas karbonādes4 gabali
-
Pilngraudu auzu milti2 Ēdamkarote
-
Melnie pipari1 Tējkarotes
-
Sāls1 Tējkarotes
-
Eļļacepšanai
-
Sarkanie graudu pipari1 sauja (-s)
-
Liellopa buljons150 ml
-
Ķirštomāti ķekaros250 g
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Kuskuss130 g
-
Itāļu garšviela Selection by Rimi1 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.
Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
Paralēli gatavo karbonādes un mērci.
Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem.
Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes.
Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu.
Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.