Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes
     4 gab.
  • Pilngraudu auzu milti
     2 ēdamk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai
  • Sarkanie graudu pipari
     1 sauja (-s)
  • Liellopa buljons
     150 ml
  • Ķirštomāti ķekaros
     250 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Kuskuss
     130 g
  • Itāļu garšviela Selection by Rimi
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.

Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
 

Paralēli gatavo karbonādes un mērci. 

Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem. 

Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes. 

Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu. 

Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
 

Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti