Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes
     4 gabali
  • Pilngraudu auzu milti
     2 Ēdamkarote
  • Melnie pipari
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Eļļa
      cepšanai
  • Sarkanie graudu pipari
     1 sauja (-s)
  • Liellopa buljons
     150 ml
  • Ķirštomāti ķekaros
     250 g
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Kuskuss
     130 g
  • Itāļu garšviela Selection by Rimi
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.

Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
 

Paralēli gatavo karbonādes un mērci. 

Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem. 

Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes. 

Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu. 

Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
 

Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti