Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes
     4 gab.
  • Pilngraudu auzu milti
     2 ēdamk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Eļļa
      cepšanai
  • Sarkanie graudu pipari
     1 sauja (-s)
  • Liellopa buljons
     150 ml
  • Ķirštomāti ķekaros
     250 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Kuskuss
     130 g
  • Itāļu garšviela Selection by Rimi
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.

Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
 

Paralēli gatavo karbonādes un mērci. 

Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem. 

Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes. 

Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu. 

Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
 

Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).