Dārzeņu pica ar burrata sieru

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Dārzeņu pica ar burrata sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pesto I Love Eco
     2 ēdamk.
  • Picas mīkla Mani Gardumi
     220 g
  • Cukīni
     0.5 gabali
  • Olīveļļa
     4 ēdamk.
  • Baklažāns
     0.5 gabali
  • Tomāti ķiršu
      10 gab.
  • Siers
     150 g
  • Rukola
     1 sauja (-s)
  • Buratta siers
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

Cepešpannu atstāj krāsnī uz zemākās restu iedaļas.

Izrullē picas mīklu vēlamā formā.

Liec uz cepamā papīra, vai kāda metāla cepamās formiņas pamatnes, lai to vieglāk būtu pārlikt cepeškrāsnī.

Cukīni un baklažānu apkaisi ar sāli un paturi dažas minūtes uz papīra dvielīšiem, lai atbrīvotos no liekā mitruma.

Apcep šķēlītes uz pannas olīveļļā.

Ķiršu tomātiņiem izspied sulu, saspiežot tos, lai tie nesulotu uz picas.

Picai pa virsu smērē pesto.

Pārkaisi ar nelielu daudzumu siera.

Saliec cukīni, baklažānus un tomātiņus.

Pārkaisi ar sieru.

Atver cepeškrāsni un liec picu jau uz karstas paplātes.

Cep 15-20 minūtes, atkarīgs no picas mīklas biezuma.

Pasniedz, pārkaisot ar rukolu un pievienojot burattas sieru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sātīgā fokača

5h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pasta Carbonara

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Cēzara sendvičs

30min • Viegli