Dārzeņu salāti ar cāļa fileju un garnelēm

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Dārzeņu salāti ar cāļa fileju un garnelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Burkāns
     1 gabali
  • Puravs
     2 Gabali
  • Laims (sulai)
     2 gabali
  • Rīsu etiķis
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Brūnais cukurs
     1 Tējkarotes
  • Eļļa cepšanai
     80 ml
  • Mazā cāļa fileja (bez augšējās cīpslas)
     400 g
  • Garneles
     300 g
  • Kajēnas pipari
     1 Tējkarotes

Pasniegšanai

  • Svaigs koriandrs
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Interesanta ideja pusdienām vai vakariņām.

Sagrieztiem dārzeņiem pievieno laima sulu, rīsu etiķi, sāli un cukuru un samaisi. 

Pannā sakarsē eļļu, tad pievieno cāļa fileju (sagrieztu strēmelēs), garneles (gareniski sagrieztas), sezamu un kajēnas piparus.

Apcep un ar visu eļļu pārlej salātiem, lai karstā eļļa aptvaicē arī dārzeņus.

Atdzesē un pasniedz ar svaigu koriandru.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes