Destruktētais cepelīns ar krauksķinātu cūkgaļu

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Destruktētais cepelīns ar krauksķinātu cūkgaļu
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     250 g
  • Kartupeļi (nomizoti un izvārīti)
     400 g
  • Skābais krējums
     100 g
  • Kūpināta vai žāvēta cūkgaļa
     100 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Šampinjoni
     100 g
  • Tītara fileja
     300 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomizo kartupeļus, sagriez un izspied caur sulu spiedi. 

Saglabā gan sulu, gan arī sasmalcinātos kartupeļus. Jauc kopā ar izvārītajiem kartupeļiem un izspaidi viendabīgā masā, pievieno sāli. 

Sagriez smalkāk sīpolus un šampinjonus. 

Karstā pannā apcep tītara malto gaļu, tad klāt pievieno sagrieztos sīpolus un šampinjonus.

Visu sutini aptuveni 10 minūtes, pievieno sāli un piparus. 

Kartupeļu masu izklāj uz cepampapīra vienā kārtā, tad pārsmērē ar skābo krējumu, pārklāj ar izsutināto gaļu, vēlreiz pārklāj ar  kartupeļu masu. 

Karstā pannā ar karstu eļļu apcep sagrieztu žāvēto cūkgaļu, cep līdz kraukšķīga. 

Cūkgaļu pārliec pāri kārtojumam un visu liec krāsnī 180 grādos uz 15 minūtēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli