Divas reizes marinētie vistas stilbiņi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Divas reizes marinētie vistas stilbiņi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pirmā marināde

  • Vistas stilbi
     500 g
  • Sāls
     1 tējk.
  • Eļļa
     1 tējk.
  • Ābolu etiķis
     1 ēdamk.

Otrā marināde

  • Majonēze
     3 ēdamk.
  • Citronu sula
     1 tējk.
  • Karija pulveris
     2 ēdamk.
  • Sriračas vai adžikas mērce
     1 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Kartupeļi fri
     200 g
  • Eļļa
     1 tējk.
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Sāls pēc garšas
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izmanto karstā gaisa friteri jeb aerogrilu ērtai, ātrai un veselīgai gatavošanai.

Vistas stabiņus apber ar sāli, pievieno eļļu un etiķi. Ierīvē un liek gaisa fritierī cepties 170 grādos 10 minūtes.
Pagatavo bļodā otru marinādi, savienojot visas sastāvdaļas. Nedaudz apcepto vistas gaļu apvija marinādē un liek atpakaļ cepties, traukā pievienojot arī kartupeļus fri, ja ir gana ietilpīgs. Cep 200 grādos 12 minūtes.
Pasniedzot kartupeļiem pārkaisa sāli, pievieno atlaidinātus zaļos zirnīšus un mērci pēc paša ieskatiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes