Dūmota cūkas krūtiņa ar ananasiem un ķiršiem

  • Gatavošana 1h 15min
  • Viegli
Dūmota cūkas krūtiņa ar ananasiem un ķiršiem
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Sastāvdaļas

  • Dūmota cūkas krūtiņa
     1 kg
  • Brūnais cukurs
     5 ēdamk.
  • Ananasu šķēlītes
     440 g
  • Kokteiļa ķirši
      dekorēšanai
  • Krustnagliņas
      1 gab.
  • Zobu bakstāmie kociņi
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Pārējo sulu lej pannā, pievieno krūzīti ūdens.

Ar zobu bakstāmajiem kociņiem piestiprini ananasa šķēles uz gaļas un to vidiņos liec kokteiļa ķiršus

Apklāj ar foliju un cep 1/2 stundu.

Izņem no krāsns, noņem foliju un aplej ar sulu, kas sakrājusies pannā.

Pirms pasniegšanas izņem kociņus.

Gaļu ievieto cepampannā, iegriez rievas un iedur krustnagliņas ik pa 3 centimetriem.

Izņem ananasus no bundžas, pataupi sulu. 5 karotes sulas samaisi ar cukuru un uzklāj uz gaļas.

Cep vēl 15 minūtes, vēlreiz aplaisti ar sulu un tad cep vēl 15 minūtes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti