Biešu aukstā zupa

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Biešu aukstā zupa

Sastāvdaļas

  • Jaunie kartupeļi
     200 g
  • Gurķi
     200 g
  • Redīsi
     100 g
  • Dilles
     20 g
  • Baziliks
     10 g
  • Aukstā zupa "Vasara"
     400 g
  • Olas
     2 gab.
  • Salātu kefīrs
     1 L
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā ielej aukstu ūdeni, liec iekšā kartupeļus un vāri, līdz tie ir gatavi. 

Pēc tam nokās un atdzesē.

Bļodā liec sagrieztus redīsus, nomizotus un sagrieztus gurķus, sakapātas dilles, sakapātu baziliku un ļauj, lai ievelkas 20 minūtes.

Tad pievieno auksto zupu „Vasara”, sāli, piparus, olas (vārītas, sakapātas) un samaisi. 

Pielej kefīru, pievieno kartupeļus un vēlreiz samaisi. 

Liec ledusskapī, lai ievelkas, un pēc tam pasniedz.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Pesto zupa

1h • Viegli

Āzijas ķirbju biezzupa

1h 5min • Viegli

Boršča zupa

2h 20min • Vidēji grūti
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes