Biešu aukstā zupa
-
Gatavošana 30min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Jaunie kartupeļi200 g
-
Gurķi200 g
-
Redīsi100 g
-
Dilles20 g
-
Baziliks10 g
-
Aukstā zupa "Vasara"400 g
-
Olas2 gab.
-
Salātu kefīrs1 L
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā ielej aukstu ūdeni, liec iekšā kartupeļus un vāri, līdz tie ir gatavi.
Pēc tam nokās un atdzesē.
Bļodā liec sagrieztus redīsus, nomizotus un sagrieztus gurķus, sakapātas dilles, sakapātu baziliku un ļauj, lai ievelkas 20 minūtes.
Tad pievieno auksto zupu „Vasara”, sāli, piparus, olas (vārītas, sakapātas) un samaisi.
Pielej kefīru, pievieno kartupeļus un vēlreiz samaisi.
Liec ledusskapī, lai ievelkas, un pēc tam pasniedz.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize