Fish & Chips

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Fish & Chips
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Baltā zivs
     220 g
  • Olas
     1 gab.
  • Ledusauksts ūdens
     50 ml
  • Kartupeļu ciete
     2 Ēdamkarote
  • Kviešu milti
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Eļļa fritēšanai
     
  • Saldēti kartupeļi frī Rimi
     250 g
  • Zaļie zirnīši Rimi
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē eļļu līdz 180°C.

Zivs fileju panē miltos.

Olu baltumu sajauc ar ūdeni, kartupeļu cieti, miltiem, sāli un maisa, līdz izveidojas skābajam krējumam līdzīga masa.

Zivi pamērcē mīklā un lēni liek uzkarsētajā eļļā. Cep, līdz ir gatava, aptuveni 2-3 min (līdz kļuvusi zeltaina un kraukšķīga).

Fritē arī kartupeļus un pasniedz ar uzsildītiem zaļajiem zirnīšiem un savu iecienīto mērci.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes