Gaļas bumbiņas ar fritētiem burkāniem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Gaļas bumbiņas ar fritētiem burkāniem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Maltā cūkgaļa Rimi
     500 g
  • Rīvmaize
     120 g
  • Ola
     1 gab.
  • Saldais krējums
     400 g
  • Zaļie zirnīši
     80 g
  • Tomātu mērce
     60 g
  • Sāls
     1 ēdamk.

Piedevas

  • Burkāni
     6 gab.
  • Eļļa
      fritēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu sajauc ar garšvielām, rīvmaizi un olu. Izveido gaļas bumbiņas vēlamajā izmērā.

Uz pannas izkausē sviestu un cep bumbiņas.

Maisot pievieno tomātu mērci, zirnīšus un saldo krējumu.

Nedaudz uzvāra un pasniedz ar fritētiem burkāniem, kurus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kimči

72h • Viegli

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Brokoļu-ābolu salāti

20min • Viegli