Garneles uz grila

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Garneles uz grila
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Nevārītas garneles ar galvu
     500 g
  • Pancetta bekons
     100 g
  • Pesto
     2 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garnelēm notīri tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, galvu atstāj klāt. 

Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru asti ietin plānā bekona šķēlē. 

Pārlej ar kļavu sīrupu, lai balansētu bekona radīto sāļumu. 

Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes