Garneles uz grila

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Garneles uz grila
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Nevārītas garneles ar galvu
     500 g
  • Pancetta bekons
     100 g
  • Pesto
     2 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garnelēm notīri tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, galvu atstāj klāt. 

Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru asti ietin plānā bekona šķēlē. 

Pārlej ar kļavu sīrupu, lai balansētu bekona radīto sāļumu. 

Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.