Garneles uz grila

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Garneles uz grila
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Nevārītas garneles ar galvu
     500 g
  • Pancetta bekons
     100 g
  • Pesto
     2 Ēdamkarote
  • Kļavu sīrups
     2 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garnelēm notīri tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, galvu atstāj klāt. 

Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru asti ietin plānā bekona šķēlē. 

Pārlej ar kļavu sīrupu, lai balansētu bekona radīto sāļumu. 

Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti