Garneļu čili ar plakanmaizi

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Garneļu čili ar plakanmaizi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Plakanmaize

  • Pašbriestošie milti (+ apkaisīšanai)
     220 g
  • Silts ūdens
     105 g
  • Olīveļļa
      5 g + 20 ml apcepšanai
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Garneles

  • Nevārītas garneles
     300 g
  • Gī sviests Rimi Planet
     1 ēdamk.

Mērce

  • Ponzu mērce
     50 ml
  • Sweet chili mērce
     70 ml
  • Ķiploks (izpiests caur ķiplokspiedi)
     1 daiva (-s)
  • Pētersīļi (sakapāti)
     1 sauja (-s)
  • Svaigs ingvers (rīvēts)
     1 tējk.
  • Citronzāle (sakapāta)
     1 tējk.

Papildinājumi

  • Kraukšķīgi salāti (pēc izvēles)
     2 sauja (-s)
  • Fenhelis (plāni sagriezts)
     1 sauja (-s)
  • Marinēts ingvers
     2 tējk.
  • Svaigu piparmētru lapas
     1 sauja (-s)
  • Citrons
     2 daiva (-s)
  • Kvalitatīva majonēze
     2 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Garneļu čili ar plakanmaizi

Sajauc plakanmaizes sastāvdaļas un mīklu sadali divās vienādās daļās.
Izveido apaļu pankūku 2–3 cm biezumā.
Apcep olīveļļā uz mēreni sakarsētas pannas 2 minūtes no katras puses.
Sajauc visas garneļu mērces sastāvdaļas.
Sviestā apcep garneles (2min.).
Pievieno mērci un karsē vēl minūti.
Apsmērē maizes ar majonēzi, pievieno salātus, fenheli un marinētu ingveru, pa virsu liec garneles un pārkaisi ar piparmētru.
Pievieno svaigu citrona sulu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).