Garneļu kreole ar rīsiem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Garneļu kreole ar rīsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Atkausētas garneles
     300 g
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Paprika oranžā
     1 gab.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Milti
     2 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Timiāns
     0.5 tējk.
  • Malta paprika
     1 tējk.
  • Kajēnas pipari
     1 tējk.
  • Tomāti savā sulā
     200 g
  • Rīsi
     400 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāri rīsus, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez kubiņos papriku un sīpolu, sakapā ķiploku.

Samaisi sāli, timiānu, saldās paprikas pulveri un Kajēnas piparus.

 

Pannā sakarsē sviestu, pievieno papriku, sīpolu un ķiploku, sautē 2 minūtes. 

Tad liec klāt miltus ar garšvielām un plaucē 1 minūti, intensīvi maisot, lai neveidojas kunkuļi. 

Pievieno samaltus tomātus savā sulā. 

Tiklīdz mērce sāk vārīties, liec tajā garneles un sautē vēl aptuveni 1 minūti. 

Gatavo kreoli pasniedz siltu ar rīsiem.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Suši

50min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).