Gnocchi ar pesto

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Gnocchi
     500 g
  • Pesto
     50 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Vistas buljons
     100 ml
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Parmezāna siers
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dziļā pannā liec pesto, saldo krējumu, vistas buljonu un caur spiedi izspiestu ķiploku.
Uz lēnas uguns uzvāri.
Pievieno un iemaisi gnocchi.
Lēni vāri apmēram 5-7 minūtes līdz gnocchi ir gatavi, ik pa laikam apmaisot.
Ja mērce pa daudz sabiezē pievieno vēl buljonu.
Iemaisi sarīvētu parmas sieru un pēc vajadzības pievieno sāli un piparus.
Pasniedz nekavējoties, apberot ar papildus parmas sieru un svaigu baziliku.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli