Gnocchi ar pesto

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Gnocchi
     500 g
  • Pesto
     50 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Vistas buljons
     100 ml
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Parmezāna siers
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Dziļā pannā liec pesto, saldo krējumu, vistas buljonu un caur spiedi izspiestu ķiploku.
Uz lēnas uguns uzvāri.
Pievieno un iemaisi gnocchi.
Lēni vāri apmēram 5-7 minūtes līdz gnocchi ir gatavi, ik pa laikam apmaisot.
Ja mērce pa daudz sabiezē pievieno vēl buljonu.
Iemaisi sarīvētu parmas sieru un pēc vajadzības pievieno sāli un piparus.
Pasniedz nekavējoties, apberot ar papildus parmas sieru un svaigu baziliku.

Līdzīgas receptes

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.