Granola

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Granola
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     400 g
  • Dažādi rieksti
     300 g
  • Lobītas saulespuķu sēklas
     50 g
  • Lobītas ķirbja sēklas
     50 g
  • Kokosriekstu eļļa
     2 Ēdamkarote
  • Kļavu sīrups
     3 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Riekstus sadrupina mazākos gabaliņos, sajauc ar sēkliņām un auzu pārslām un ber cepešpannā.

Pievieno kokosa sviestu un kļavu sīrupu.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm apmaisot.

Atdzesē un pilda burkā.

Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigiem vai saldētiem augļiem un ogām, ikreiz izvēloties citu kombināciju.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Kartupeļu salāti

30min • Viegli