Granola

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Granola
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     400 g
  • Dažādi rieksti
     300 g
  • Lobītas saulespuķu sēklas
     50 g
  • Lobītas ķirbja sēklas
     50 g
  • Kokosriekstu eļļa
     2 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     3 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Riekstus sadrupina mazākos gabaliņos, sajauc ar sēkliņām un auzu pārslām un ber cepešpannā.

Pievieno kokosa sviestu un kļavu sīrupu.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm apmaisot.

Atdzesē un pilda burkā.

Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigiem vai saldētiem augļiem un ogām, ikreiz izvēloties citu kombināciju.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti