Granola

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Granola
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     400 g
  • Dažādi rieksti
     300 g
  • Lobītas saulespuķu sēklas
     50 g
  • Lobītas ķirbja sēklas
     50 g
  • Kokosriekstu eļļa
     2 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     3 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Riekstus sadrupina mazākos gabaliņos, sajauc ar sēkliņām un auzu pārslām un ber cepešpannā.

Pievieno kokosa sviestu un kļavu sīrupu.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm apmaisot.

Atdzesē un pilda burkā.

Pasniedz ar pienu, jogurtu, svaigiem vai saldētiem augļiem un ogām, ikreiz izvēloties citu kombināciju.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).