Grilēta karūsa ar ziedkāpostu krēmu

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Grilēta karūsa ar ziedkāpostu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Karūsa

  • Karūsas (doradas)
     2 gab.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.

Krēms

  • Ziedkāposta galva (vidēji liela)
     1 gab.
  • Sviests
     80 g
  • Sāls
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Redīsi
     2 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Lieliskām pusdienām vai vakariņām!

Redīsus sagriez plānās šķēlītēs un ieliec ledusaukstā ūdenī, lai tie kļūst kraukšķīgi kā čipsi.

Karūsas attīri, noskalo un nožāvē ar papīra dvieli. Ierīvē zivis ar sāli un olīveļļu, piparus kaisi tikai iekšpusē, lai, cepot zivis, tie no ārpuses neapdeg.

Liec zivis uz sakarsētas grila pannas vai uz grila restēm. Gatavojot uz grila, zivis būs jāgroza ik pēc 40 sekundēm, lai nepiedeg.

Uz grila pannas apcep zivis 1–2 minūtes no abām pusēm un tad liec cepeškrāsnī 180 grādos uz 14 minūtēm.

Ziedkāpostu sadali rozetēs, novāri mīkstu un pēc tam nokās. Blendera krūzē liec sviestu, pa virsu gatavos ziedkāpostus un samal krēmā. Pievieno sāli un iemaisi.

Pasniedz karūsu ar ziedkāpostu krēmu un kraukšķīgiem redīsiem.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).