Grilēta kukurūza ar garšvielu sviestu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēta kukurūza ar garšvielu sviestu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Vārītas kukurūzas
     2 gabali
  • Sviests (istabas temperatūrā)
     60 g
  • Kajēnas pipari
     1 Tējkarotes
  • Ķiploku pulveris
     1 Tējkarotes
  • Citrona miziņa (malta)
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nosusini kukurūzas vālītes, galos iespraud iesmus, lai vieglāk tās grozīt uz grila. 

Samaisi pusi sviesta ar garšvielām, bet ar otru pusi sviesta daudzuma ierīvē kukurūzas vālītes. 

Uz grila restēm liec divus ķieģeļus tā, lai pa vidu ietilptu kukurūzas, un tās varētu viegli grozīt.

Kad kukurūza apcepusies, iezied ar garšvielu sviestu un pasniedz.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti