Sastāvdaļas
-
Vārītas kukurūzas2 gabali
-
Sviests (istabas temperatūrā)60 g
-
Kajēnas pipari1 Tējkarotes
-
Ķiploku pulveris1 Tējkarotes
-
Citrona miziņa (malta)0.5 Tējkarotes
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nosusini kukurūzas vālītes, galos iespraud iesmus, lai vieglāk tās grozīt uz grila.
Samaisi pusi sviesta ar garšvielām, bet ar otru pusi sviesta daudzuma ierīvē kukurūzas vālītes.
Uz grila restēm liec divus ķieģeļus tā, lai pa vidu ietilptu kukurūzas, un tās varētu viegli grozīt.
Kad kukurūza apcepusies, iezied ar garšvielu sviestu un pasniedz.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize