Grilēts avokado

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēts avokado
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Avokado
     1 gab.
  • Mazās garneles
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Čili pipars
      0.2 gab.
  • Olīveļļa
     1 tējk.
  • Balzamiko etiķis gaišais
     0.5 tējk.
  • Tomāti ķiršu
     3 gabali
  • Dīgsti
      pārkaisīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Avokado notīri, izņem kauliņu, sagriez skaistās, plānās šķēlītēs, pārkaisi sāli un čili piparus.

Sakarsē grilu.

Liec grilēt avokado šķēles no abām pusēm.

Pie viena uzgrilē arī kādu ķirštomātiņu.

Mazās garnelītes atlaidini, pārslaki ar eļļu, gaišo balzāmetiķi, nedaudz sāls un sasmalcinātu čili piparu, samaisi, spraud pa vienai uz iesmiņa un grilē aptuveni vienu minūti no abām pusēm.

Uz šķīvja kārto spinātu lapas, tad avokado, ķirštomātiņus, virsū kārto garneļu iesmiņu.

Pārkaisi ar zaļumiem un pasniedz karstu.

Saistītās receptes

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti