Grilēts avokado

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēts avokado
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Avokado
     1 gab.
  • Mazās garneles
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Čili pipars
      0.2 gab.
  • Olīveļļa
     1 tējk.
  • Balzamiko etiķis gaišais
     0.5 tējk.
  • Tomāti ķiršu
     3 gabali
  • Dīgsti
      pārkaisīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Avokado notīri, izņem kauliņu, sagriez skaistās, plānās šķēlītēs, pārkaisi sāli un čili piparus.

Sakarsē grilu.

Liec grilēt avokado šķēles no abām pusēm.

Pie viena uzgrilē arī kādu ķirštomātiņu.

Mazās garnelītes atlaidini, pārslaki ar eļļu, gaišo balzāmetiķi, nedaudz sāls un sasmalcinātu čili piparu, samaisi, spraud pa vienai uz iesmiņa un grilē aptuveni vienu minūti no abām pusēm.

Uz šķīvja kārto spinātu lapas, tad avokado, ķirštomātiņus, virsū kārto garneļu iesmiņu.

Pārkaisi ar zaļumiem un pasniedz karstu.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti