Grilēts siers ar vīnogu iesmiņiem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēts siers ar vīnogu iesmiņiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Siera ritulis
     1 gabali
  • Sviests
     1 ēdamk.
  • Vīnogas bez kauliņiem
     250 g
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Citronskābe
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ierīvē siera rituli ar sviestu un apcep uz mērena karstuma grila restēm.
Pasniedzot sieru, sagriez to mazākās šķēlēs.
Vari arī grilēt jau šķēlēs sagrieztu sieru, tad process būs ātrāks.
No ķekariem atdalītas vīnogas liec traukā un pievieno medu, citronskābi un ķiploku pulveri.
Viegli iemarinē un ver uz iesmiņiem.
Liec tos karsēties uz grila, līdz vīnogas izsilušas, vēlams, dažas pat pārsprāgušas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti