Hot Buttered Rum

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Hot Buttered Rum
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšais rums
     100 ml
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Malts kanēlis
     2 šķipsniņa (-s)
  • Malts muskatrieksts
     2 šķipsniņa (-s)
  • Sviests
     2 tējk.
  • Karsts ūdens
     200 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Silts kokteilis vēsam vakaram, kas radies pavisam senos laikos, kad ar alkoholu bieži vien kopā tika patērēts arī kas ēdams. Šajā gadījumā ar rumu, lai sasildītos un uzlabotu arī veselību tiek lietots izkausēts sviests. Karstais dzēriens kas lieliski sasildīs un dos labsajūtu.

Karstam ūdenim pievieno cukuru, garšvielas un izkausētu sviestu.
Kad izveidojies viendabīgs dzēriens, pievieno rumu.
Dekorē ar kanēļa standziņu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Ziemassvētku Negroni

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Klasisks Eggnog

20min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Piparkūku kārtainais deserts

40min • Vidēji grūti

Virtuļu eglīte

30min • Vidēji grūti