Humuss

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Humuss
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Konservēti turku zirņi
     400 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Tahini
     50 g
  • Olīveļļa pirmā spieduma
     300 ml
  • Kūpināta paprika
      pēc garšas
  • Citrons
     1 gabali
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Turku zirņus nokās un paskalo zem tekoša ūdens.

Liec blenderī kopā ar tahini, mizotu ķiploku, 250ml olīveļļas un blenderē. Ja vēlies, lai humuss ir krēmīgāks, pievieno vēl olīveļļu.

Pievieno sāli un citrona sulu.

Pasniedzot pārlej pāri nedaudz olīveļļu un uzber paprikas pulveri.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sojšliks

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes