Hurmas un mozzarella salāti ar sezama konfektēm

  • Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Salāti

  • Mozzarella
     2 gabali
  • Rukola
     200 g
  • Hurma
     2 gabali
  • Granātābols
     1 gabali

Konfektes

  • Cukurs
     100 g
  • Grauzdētas sezama sēklas
     85 g
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes

Mērce

  • Balzamiko etiķis
     1 Ēdamkarote
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote
  • Šalotes sīpols
     0.5 gabali
  • Kļavu sīrups
     3 Ēdamkarote
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ber cukuru un nemaisot karsē uz vidējas uguns, līdz tas izkusis un kļuvis zeltaini brūns.

Iemaisa sezama sēklas un ½ tējk. sāls.

Izklāj plānā kārtā uz cepamā papīra un atdzesē.

Pēc tam konfektes sadala mazos gabaliņos.

Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.

Uz šķīvja kārto rukolu, saplucinātu mozzarella sieru, hurmu, sezama konfektes un granātābola sēklas.

Pārlej ar mērci un pasniedz.

Saistītās receptes

Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Siltie garneļu un kvinojas salāti

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Reuben sendvičs

15min • Viegli

Gaļas bumbiņu Dusmīgie putni

40min • Vidēji grūti

Pildīta vista ar sparģeļiem

50min • Vidēji grūti