Jēra ļuļa kebabs

  • Gatavošana 24h 15min
  • Viegli
Jēra ļuļa kebabs
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Jēra maltā gaļa
     1 kg
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Piparmētra
     1 bunte (-s)
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Ūdens
     50 ml
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Sviests
     30 g
  • Bambusa iesmi
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kinzu, piparmētru, pētersīli, ķiploku ļoti smalki uzkapā.

Jēra maltajā gaļā liec iekšā garšaugus un ķiploku – kārtīgi iemaisi, tad pievieno izkausēto sviestu un ūdeni.

Kārtīgi visu izspaidi un liec ledusskapī ievilkties (diennakti). Uz diennakti liec ūdenī nostāvēties arī koka iesmiņus.  

Kad gaļa samarinējusies, tad to liec uz kociņiem apmēram 5cm biezumā kārtīgi saspiežot gaļu.

Cep aptuveni 10 līdz 15 minūtes, ik pa laikam pagrozot.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes