Sastāvdaļas
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāti2 gabali
-
Vārīta kukurūza1 gabali
-
Njoki250 g
-
Gī sviests1.5 ēdamk.
-
Mīdijas1 kg
-
Kalmārs300 g
-
Sauss baltvīns100 ml
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Šalotes sīpols (smalki sakapāts)1 gab.
-
Buljons1 L
-
Svaigas dilles (sakapātas)1 bunte (-s)
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.