Kabaču pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Kabaču pankūkas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kabacis (neliels, līdz 800 g)
     1 Gabali
  • Cukini
     1 gabali
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     4 Ēdamkarote
  • Eļļa cepšanai
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sarīvē kabaci un cukīni un pārkaisi ar sāli.

Sāls palīdzēs atbrīvoties no liekā šķidruma.

Ļauj pastāvēt 3 minūtes, tad kārtīgi ar rokām izspied no rīvētajiem kabačiem sulu.

Sausai nospiesto kabaču masai pievieno olu un miltus. 

Cep uz sakarsētas pannas eļļā kā klasiskās pankūkas. 

Iesaku cept mazākā karstumā, lai tās pārāk nepiedegtu, bet labi izceptos arī centrs.

Saistītās receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes