Kabaču pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Kabaču pankūkas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kabacis (neliels, līdz 800 g)
     1 gab.
  • Cukini
     1 gabali
  • Sāls
     1 tējk.
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     4 ēdamk.
  • Eļļa cepšanai
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sarīvē kabaci un cukīni un pārkaisi ar sāli.

Sāls palīdzēs atbrīvoties no liekā šķidruma.

Ļauj pastāvēt 3 minūtes, tad kārtīgi ar rokām izspied no rīvētajiem kabačiem sulu.

Sausai nospiesto kabaču masai pievieno olu un miltus. 

Cep uz sakarsētas pannas eļļā kā klasiskās pankūkas. 

Iesaku cept mazākā karstumā, lai tās pārāk nepiedegtu, bet labi izceptos arī centrs.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti