Kanapē ar laša tartaru

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Kanapē ar laša tartaru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Baltā tostermaize
     2 šķēlīte (-s)
  • Laša fileja
     50 g
  • Olīveļļa
     1 tējk.
  • Šalotes sīpols
     0.5 gabali
  • Citronu sula
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Paipalu olas
     4 gab.
  • Marinēts ingvers
     2 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Garšīgi, smalki un ātri - tas, kas nepieciešams viesībām!

Apgrauzdē maizītes uz pannas vai tosterī un izspied sev vēlamās formiņas.

Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu. Pievieno sīpolus (nomizotus, smalki sagrieztus), sāli, piparus, laima sulu pēc garšas un visu samaisi.

Novāri olas bez čaumalas.

Kārto uz maizītēm laša tartaru, marinētu ingveru un pa virsu paipalu olu. Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar brokoļiem

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.