Kanapē ar laša tartaru

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Kanapē ar laša tartaru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Baltā tostermaize
     2 šķēlīte (-s)
  • Laša fileja
     50 g
  • Olīveļļa
     1 tējk.
  • Šalotes sīpols
     0.5 gabali
  • Citronu sula
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Paipalu olas
     4 gab.
  • Marinēts ingvers
     2 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garšīgi, smalki un ātri - tas, kas nepieciešams viesībām!

Apgrauzdē maizītes uz pannas vai tosterī un izspied sev vēlamās formiņas.

Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu. Pievieno sīpolus (nomizotus, smalki sagrieztus), sāli, piparus, laima sulu pēc garšas un visu samaisi.

Novāri olas bez čaumalas.

Kārto uz maizītēm laša tartaru, marinētu ingveru un pa virsu paipalu olu. Pasniedz.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar makaroniem Ellas gaumē

30min • Vidēji grūti