Kartupeļu sacepums

  • Gatavošana 1h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     0.5 kg
  • Krēmsiers
     110 g
  • Sviests
     55 g
  • Čedara siers
     110 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Sāls
     1 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Eļļa
      trauka ietaukošanai
  • Lociņi
     10 g
  • Cepts bekons
     3 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kartupeļu sacepums

Kartupeļus nomizo un liec vārīties, kad tie ir gatavi, saspaidi putrā.

Pievieno sviestu, krēmsieru un saldo krējumu.
Visu ar mikseri saputo.

Iemaisi pusi no sarīvētā Čedaras siera, ķiploku, sāli un piparus.

Cepamo trauku ieeļļo ar eļļu un liec tajā kartupeļu biezputru.

Cep 180°C 30-35 min.

Pārkaisi ar atlikušo sieru un liec atpakaļ cepeškrāsnī līdz siers ir izkusis.

Kad gatavs to pārkaisi ar svaigiem lociņiem un drupinātiem bekona gabaliņiem.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).