Ķēpīgais tofu

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ķēpīgais tofu

Sastāvdaļas

Mērcei

  • Tomātu mērce
     60 ml
  • Terijaki mērce ICA
     30 ml
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Rīvēts ingvers
     1 tējk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)

  • Tofu ICA
     230 g
  • Eļļa
     1 ēdamk.
  • Kartupeļu ciete
     1.5 ēdamk.
  • Kukurūzu milti
     1.5 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tikai 15 minūtes līdz zeltenai brūniem, kraukšķīgiem un garšas piesātīnātiem tofu. Izmanto karstā gaisa friteri ērtai, ātrai un veselīgai gatavošanai.

Nosusini tofu gabalu.
Sagriez tofu 4 strēmelēs un tās sadali vēl 3 vienādos kubos.
Apslaki tofu ar eļļu un apber ar kartupeļu un kukurūzas maisījumu.
Liec cepties gaisa fritierī 200 grādos 8 minūtes.
Paralēli sajauc mērci, savienojot sastāvdaļas.
Ņem apcepto tofu ārā no fritera, apvīļā uztaisītajā mērcē un liec atpakaļ cept 3 minūtes 200 grādos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes