Ķirbju un zemesriekstu biezzupa

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Ķirbju un zemesriekstu biezzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis Muskata
     700 g
  • Puravi (gaišais gals)
     0.5 gab.
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Burkāns
     1 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Zemesriekstu sviests
     1 ēdamk.
  • Vistas buljons
     1.5 L
  • Auzu krējums
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Attīri un sagatavo ķirbi un garšaugus cepšanai.

Notīri un sagriez mazākos, bet neregulāros gabalos.

Katlā lej eļļu un apcep visus, līdz izdalās cukuri un sāk karamelizēties.

Pievieno zemesriekstu sviestu, apcep.

Pielej buljonu. Buljonam ir jānosedz visi dārzeņi.

Vāri 30 minūtes vidējā karstumā.

Sablendē un sildi, pievienojot auzu krējumu.

Dekorē pēc patikas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Franču sīpolu zupa

55min • Vidēji grūti

Ramen laša zupa

40min • Vidēji grūti