Ķirbju un zemesriekstu biezzupa

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Ķirbju un zemesriekstu biezzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis Muskata
     700 g
  • Puravi (gaišais gals)
     0.5 gab.
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Burkāns
     1 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Zemesriekstu sviests
     1 ēdamk.
  • Vistas buljons
     1.5 L
  • Auzu krējums
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Attīri un sagatavo ķirbi un garšaugus cepšanai.

Notīri un sagriez mazākos, bet neregulāros gabalos.

Katlā lej eļļu un apcep visus, līdz izdalās cukuri un sāk karamelizēties.

Pievieno zemesriekstu sviestu, apcep.

Pielej buljonu. Buljonam ir jānosedz visi dārzeņi.

Vāri 30 minūtes vidējā karstumā.

Sablendē un sildi, pievienojot auzu krējumu.

Dekorē pēc patikas.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.