Korndogi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Korndogi
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Vegan desiņa
     2 gabali
  • Augu valsts siers
     100 g
  • Kečups
     100 g
  • Dižonas sinepes
     50 g

Mīklai

  • Kviešu milti
     250 g
  • Ūdens
     220 ml
  • Cepamais pulveris
     15 g
  • Panko rīvmaize
     180 g
  • Fri kartupeļi
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ar mikseri kārtīgi samaisi miltus ar ūdeni un cepamo pulveri, līdz izveidojas mīkla.
To pārlej lielākā – 0,7 l – glāzē.
Frī kartupeļus sagriez smalkos kubiņos, katru desiņu – četrās vienādās daļās, sieru – astoņos mazos gabaliņos, pēc iespējas tādā pašā izmērā kā desiņas gabaliņi.
Uz kociņa gareniski uzspraud desiņas gabaliņu, pēc tam sieru.
Desiņu ar sieru mērcē mīklā, tad panko rīvmaizē un frī kartupeļos.
Cep 190 grādu karstā eļļā, līdz zeltaini brūns. Pasniedz ar sinepēm un kečupu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes