Krāsnī cepta karūsa ar krēmīgo polentu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Krāsnī cepta karūsa ar krēmīgo polentu

Sastāvdaļas

  • Karūsa (dorada)
     1 gab.
  • Sāls
     1 Ēdamkarote
  • Dilles
     1 sauja (-s)
  • Olīveļļa Rimi Light
     1 Ēdamkarote
  • Pipari
     2 šķipsniņa (-s)
  • Kukurūzas milti
     60 g
  • Piens Marge (0,5%)
     250 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Ķiploku pulveris
     2 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Polentai vari pievienot arī zaļumus vai citas iemīļotas garšvielas.

Sagatavo zivi cepšanai, attīri un ierīvē ar eļļu. Pievieno sāli un piparus. Ieliec vēderā citronu un dilles.

Liec cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

Pa to laiku sakarsē pienu ar sāli un ķiploku pulveri un lēnām maisot pievieno kukurūzas miltus. Vāri, kā norādīts uz iepakojuma. 

Kamēr polenta būs silta, tā būs krēmīga, bet, līdz ko tā atdziest, tā kļūst cieta. Tad to var sagriezt un apcept, kas ir atkal jauns ēdiens.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes