Krāsnī cepti āboli ar kanēli

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Āboli
     4 gab.
  • Kanēļa standziņas
     4 gab.
  • Mīksts sviests
     4 TK
  • Baltais cukurs
     4 TK
  • Kokosa piens (vai 200 ml saldais krējums)
     400 g
  • Kļavu sīrups
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āboliem izņem serdes.

Ierīvē tos ar sviestu un apber ar cukuru.

Serdes vietā liec kanēļa standziņas.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un liec cept ābolus 20 -30 minūtes, atkarībā no izvēlēto ābolu šķirnes.

 

Pasniedz ar saputotu saldo krējumu ar kļavu sīrupu.

 

 

Ja vēlies saputot kokosa pienu, ieliec bundžu ledusskapī uz 12 h, tad atverot to, izmanto tikai stingro daļu (cieto krēmu) un puto to. Kokosa sulu vari izmantot smūtijiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Napoleona kūka svētkiem!

1h 30min • Vidēji grūti

Ābolmaizītes

2h 55min • Vidēji grūti

Tiramisu siera kūka

12h 45min • Vidēji grūti