Krāsnī cepti āboli ar kanēli

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Krāsnī cepti āboli ar kanēli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Āboli
     4 gab.
  • Kanēļa standziņas
      4 gab.
  • Sviests
     4 tējk.
  • Cukurs
     4 tējk.
  • Kokosriekstu piens (vai 200 ml saldais krējums)
     400 ml
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āboliem izņem serdes.

Ierīvē tos ar sviestu un apber ar cukuru.

Serdes vietā liec kanēļa standziņas.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un liec cept ābolus 20-30 minūtes, atkarībā no izvēlēto ābolu šķirnes.

 

Pasniedz ar saldo krējumu saputotu ar kļavu sīrupu.

 

 

Ja vēlies saputot kokosa pienu, ieliec bundžu ledusskapī uz 12 h, tad atverot to, izmanto tikai stingro daļu (cieto krēmu) un puto to. Kokosa sulu vari izmantot smūtijiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes