Krāsnī cepti āboli ar kanēli

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Krāsnī cepti āboli ar kanēli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Āboli
     4 gabali
  • Kanēļa standziņas
      4 gab.
  • Sviests
     4 Tējkarotes
  • Cukurs
     4 Tējkarotes
  • Kokosriekstu piens (vai 200 ml saldais krējums)
     400 ml
  • Kļavu sīrups
     1 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āboliem izņem serdes.

Ierīvē tos ar sviestu un apber ar cukuru.

Serdes vietā liec kanēļa standziņas.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un liec cept ābolus 20-30 minūtes, atkarībā no izvēlēto ābolu šķirnes.

 

Pasniedz ar saldo krējumu saputotu ar kļavu sīrupu.

 

 

Ja vēlies saputot kokosa pienu, ieliec bundžu ledusskapī uz 12 h, tad atverot to, izmanto tikai stingro daļu (cieto krēmu) un puto to. Kokosa sulu vari izmantot smūtijiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes