Krāsnī cepts lasis uz citroniem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     500 g
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Citrons
     2 gabali
  • Keila salātlapas
     180 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepampannu apslaka ar olīveļļu.

Sagriež citronu ripiņās un izklāj tās uz pannas vietās, kur tiks likts lasis.

Uzber sāli un liek laša fileju.

Fileju apber ar sāli un pipariem.

Bļodā sagriež keila lapas, apslaka ar olīveļļu, ieber sarīvētu ķiploku, uzber sāli un pievieno citrona ripiņas.

Salātus kārtīgi samaisa un pievieno apkārt lasim pannā.

Liek cepties 220°C 15-20 min.

Lasi pasniedz lielā šķīvī, sadalot gabalos. Pirms pasniegšanas to viegli apslaka ar olīveļļu un apber ar sāli. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti