Krekeri ar tapenādi un vīģēm

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Krekeri ar tapenādi un vīģēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Krekeri
      20 gab.
  • Vīģes
     1 gab.

Tapenāde

  • Melnās olīvas
      10 gab.
  • Čili
      naža gals
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Rīvēts cietais siers
     0.5 tējk.
  • Bazilika pesto
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā visas tapenādes sastāvdaļas. 

Pa tējkarotei olīvu tapenādi liec uz krekeriem un saldumam liec virsū svaigas vīģes, sagrieztas plānās šķēlītēs.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti