Krekeri ar tapenādi un vīģēm

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Krekeri ar tapenādi un vīģēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Krekeri
      20 gab.
  • Vīģes
     1 gab.

Tapenāde

  • Melnās olīvas
      10 gab.
  • Čili
      naža gals
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Rīvēts cietais siers
     0.5 Tējkarotes
  • Bazilika pesto
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā visas tapenādes sastāvdaļas. 

Pa tējkarotei olīvu tapenādi liec uz krekeriem un saldumam liec virsū svaigas vīģes, sagrieztas plānās šķēlītēs.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes