Krekeri ar tapenādi un vīģēm

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Krekeri ar tapenādi un vīģēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Krekeri
      20 gab.
  • Vīģes
     1 gab.

Tapenāde

  • Melnās olīvas
      10 gab.
  • Čili
      naža gals
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Rīvēts cietais siers
     0.5 tējk.
  • Bazilika pesto
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā visas tapenādes sastāvdaļas. 

Pa tējkarotei olīvu tapenādi liec uz krekeriem un saldumam liec virsū svaigas vīģes, sagrieztas plānās šķēlītēs.

Saistītās receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti