Krēmīgās pupiņas ar kariju un ziedkāpostu

  • Gatavošana 45min
  • Vidēji grūti
Krēmīgās pupiņas ar kariju un ziedkāpostu

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     1 kg
  • Ziedkāposts
     1 gab.
  • Augu izcelsmes piena dzēriens
     100 ml
  • Auzu krējums
     250 ml
  • Kukurūzas ciete
     0.5 ēdamk.
  • Karijs
     2 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Sojas pupiņas
     250 g
  • Ķiršu tomāti
     250 g
  • Svaigi pētersīļi
     10 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Brīnišķīgs, krāsains un viegli pagatavojams ēdiens izsalkuma remdēšanai. Ēdiena sastāvā ir sojas pupiņas, pētersīļi, ziedkāposti un karijs, kas piešķir tam burvīgu nokrāsu. Baudiet krēmīgās karija pupiņas ar kartupeļiem un virsū uzberiet uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātus.
Atkausē sojas pupiņas.

Novāri kartupeļus.

Ziedkāpostu attīri un sagriez mazās rozetēs. Kātu sagriez nelielos gabaliņos. Ziedkāpostu vāri sālsūdenī aptuveni 5 minūtes, pēc tam nokās caurdurī. Liec formā.

Kastrolī iejauc piena dzērienu, auzu krējumu un kukurūzas cieti un maisot uzvāri. Pievieno kariju, sāli un piparus. Iemaisi sojas pupiņas un ļauj tām uzsilt.

Sagriez tomātus.

Sakapā un pievieno mērcei pētersīļus. Pievieno sāli un piparus.
Mērci pārlej ziedkāpostiem. Pasniedz ar kartupeļiem un tomātiem.

Saistītās receptes

Pupiņu čili

20min • Viegli

Tako pīrāgs ar mini tomātiem

45min • Vidēji grūti

Suši kūka

3h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes