Krēmīgie vīnogu salāti

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Krēmīgie vīnogu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Gaišās vīnogas
     150 g
  • Tumšās vīnogas
     150 g
  • Pekanrieksti
     100 g
  • Skābais krējums
     1 ēdamk.
  • Pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • Krēmsiers
     1.5 ēdamk.
  • Laima sula un miza
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vīnogas noskalo, nosusini, pārgriez uz pusēm.
Pievieno sadrumstalotus pekanriekstus.
Pagatavo mērci, sajaucot krēmsieru ar krējumu, laima mizu, sulu un pūdercukuru un pasniedz visu kopā.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.