Kukurūzas, keila un fetas siera omlete

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Kukurūzas, keila un fetas siera omlete
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Paniņas
     60 ml
  • Olas
     3 gab.
  • Kviešu milti
     80 g
  • Kukurūza
     340 g
  • Keila vai spinātu lapas
     150 g
  • Feta
     100 g
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Avokado
     2 gabali
  • Dīgsti
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā samaisi olas ar paniņām, miltiem, sāli, pipariem, timiāna lapiņām. 

Iemaisi kukurūzu (nokāstu), keilu un fetas sieru (gabaliņos). 

Lej masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep uz vidējas liesmas 8–10 minūtes no vienas puses, tad apgriez otrādi un cep 8–10 minūtes no otras puses. 

Pasniedz ar avokado (daivās) un dīgstiem. 

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti