Kūpināta karpa

  • Gatavošana 2h 10min
  • Vidēji grūti
Kūpināta karpa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķidāta karpa
     1 gab.
  • Sāls
     1.5 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Kumins
     1 tējk.
  • Ķiploks
     5 daiva (-s)
  • Dilles
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Iesaka Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis: “Līgo svētkos acu gaišumam un prāta asumam galdā jāceļ branga zivs!”

Sajauc sāli ar kuminu, cukuru un kārtīgi ierīvē zivi no augšas un iekšpuses. Liek zivij vēderā dilles un sagrieztas ķiploku daivas.

Liek kūpinātavā un kūpina vismaz 2-2,5 h vidēji 70-80 grādu temperatūrā.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).