Kūpināta laša pirkstiņu uzkoda

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kūpināta laša pirkstiņu uzkoda
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Uzkoda

  • Laša filejas ar ādu, auksti kūpināta
     120 g
  • Foreles ikri I Love Eco
     40 g
  • Grieķu jogurts
     100 g
  • Ābols
     1 gab.
  • Laims
     1 gab.
  • Medus
     1 tējk.

Lavašam

  • Kviešu milti
     50 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Silts ūdens
     23 g
  • Sezama sēklas
     1 tējk.
  • Eļļa
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc miltus ar sāli un pievieno siltu ūdeni.

Samīci mīklu.

Izrullē pēc iespējas plānāku, apkaisot to rullēšanas laikā.

Kad mīkla izrullēta, apkaisi to ar sezama sēklām un ierullē tās mīklā.

Ar otiņu apsmērē mīklu ar eļļu.

Liec uz cepamā papīra un cep sakarsētā cepeškrāsnī 190 grādos līdz 8 minūtēm.

Seko līdzi gatavībai, jo ja mīkla būs plānāka, tā arī ātrāk izcepsies.

Sagriez ābolu mazos kubiņos, piespied laima sulu, pielej medu.

Ļauj iemarinēties 5 minūtes.

Salauz mīklu vēlamā izmēra gabalos, apsmērē ar jogurtu.

Pievieno sagrieztu lasi, ikrus, marinētu ābolu un dekorē ar zaļumu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti