Kvinojas un ābolu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kvinojas un ābolu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Selerijas sakne
     0.5 gab.
  • Kvinoja
     150 g
  • Āboli Jonagold
     2 gab.
  • Valrieksti
     100 g
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētra
     0.5 bunte (-s)
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kvinoju, kā norādīts uz iepakojuma.

Nomizo selerijas sakni, āboliem izgriez serdes.

Sagriez strēmelītēs. Āboliem un seleriju saknei piespied laima sulu.

Salātiem pievieno sakapātu piparmētru, sadrumstalotus valriekstus, kvinoju, kļavu sīrupu, sāli un olīveļļu. Visu viegli apjauc un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Picas ķirbīši

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķiršu galete

2min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Grieķu salāti

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Reņģu friti

50min • Viegli