Kvinojas un ābolu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kvinojas un ābolu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Selerijas sakne
     0.5 gab.
  • Kvinoja
     150 g
  • Āboli Jonagold
     2 gab.
  • Valrieksti
     100 g
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētra
     0.5 bunte (-s)
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Novāri kvinoju, kā norādīts uz iepakojuma.

Nomizo selerijas sakni, āboliem izgriez serdes.

Sagriez strēmelītēs. Āboliem un seleriju saknei piespied laima sulu.

Salātiem pievieno sakapātu piparmētru, sadrumstalotus valriekstus, kvinoju, kļavu sīrupu, sāli un olīveļļu. Visu viegli apjauc un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).