Laša burgeri ar marinētu fenheli

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Laša burgeri ar marinētu fenheli

Sastāvdaļas

Laša kotletes

  • Laša fileja
     480 g
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas

Burgeri

  • Burgeru maizītes
     4 gabali
  • Tomāti
     1 gab.
  • Rukolas lapas
     4 sauja (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Fenhelis
     0.5 gabali
  • Medus
     0.5 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaļ vai smalki sakapā laša fileju.

Pievieno smalki sagrieztus šalotes sīpolus, piparus un sāli pēc garšas.

Izveido kotletes.

Fenheli sagriež plānās šķēlītēs, aplej ar laima sulu un pievieno medu.

Viegli ar rokām samīca fenheli, lai izdalītos sula un tas kļūtu mīkstāks.

Uz sakarsēta grila restēm apgrilē burgermaizīšu pusītes, lai kraukšķ.

Laša kotletes apcep no abām pusēm.

Gatavo burgerus.

Mērcēm vari izmantot vai nu pikanto tomātu mērci, vai pašmāju gatavotu majonēzi, taču iesaku pievienot vairāk ķiploku un citrona sulu.

Saistītās receptes

Ramen laša zupa

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti