Laša gabaliņi ar ceptiem rīsiem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša gabaliņi ar ceptiem rīsiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Kūpināta paprika Rimi saldā
     1 tējk.
  • Sojas mērce Rimi gaišā
     1 ēdamk.
  • Kukurūzas ciete
     1.5 ēdamk.
  • Citrons
     1 tējk.
  • Sezama sēklas
     2 tējk.
  • Eļļa
      Cepšanai
  • Novārīti rīsi
     220 g
  • Burkānu kubiņu un zirnīšu maisījums Rimi
     200 g
  • Olas
     2 gab.
  • Neitrāla eļļa
     1 ēdamk.
  • Sezama eļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
      Pēc garšas

Pasniegšanai

  • Loki
     1 sauja (-s)
  • Majonēzes mērce EF srirača
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Aromātiski laša gabaliņi ar kraukšķīgiem ceptiem rīsiem un dārzeņiem – ātra un garšīga vakariņu ideja ar Āzijas pieskārienu.

Sagriez laša fileju gabalos un liec traukā.

Pievieno ķiploku, papriku, soju un kukurūzas cieti.

Apmaisi, pielej citrona sulu un pieber sezama sēklas.

Ļauj nedaudz iemarinēties. Tikmēr pagatavo rīsus.

Sakarsē pannu un lej tajā neitrālu eļļu, pieliec olas un maisot apcep.

Pievieno rīsus, sezama eļļu, dārzeņus, sāli un beigās sezama sēklas.

Cep maisot, kad gatavs, ieliec citā traukā.

Uz tās pašas pannas pielej vēl eļļu un apcep laša gabaliņus.

Kārto tos virs rīsiem, pārlej ar mērci un pieber lociņus.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju risoto

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Reņģu friti

50min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes