Laša kotletes

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     2 ēdamk.
  • Zivju mērce
     1 ēdamk.
  • Tobasko mērce
     1 tējk.
  • Pētersīļi
      sauja
  • Milti
     70 g
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša fileju attīra un atdala no ādas. 

Sagriež smalkos kubiņos. 

Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa. 

Pievieno klāt miltus un pētersīļus. 
 

Masu samīca un veido kotletes.

Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļā no katras puses aptuveni 3 min.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Krēmīgie rīsi ar sterleti

30min • Vidēji grūti