Laša kotletes

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     2 ēdamk.
  • Zivju mērce
     1 ēdamk.
  • Tobasko mērce
     1 tējk.
  • Pētersīļi
      sauja
  • Milti
     70 g
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Laša fileju attīra un atdala no ādas. 

Sagriež smalkos kubiņos. 

Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa. 

Pievieno klāt miltus un pētersīļus. 
 

Masu samīca un veido kotletes.

Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļā no katras puses aptuveni 3 min.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).