Laša kotletes

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     2 ēdamk.
  • Zivju mērce
     1 ēdamk.
  • Tobasko mērce
     1 tējk.
  • Pētersīļi
      sauja
  • Milti
     70 g
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša fileju attīra un atdala no ādas. 

Sagriež smalkos kubiņos. 

Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa. 

Pievieno klāt miltus un pētersīļus. 
 

Masu samīca un veido kotletes.

Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļā no katras puses aptuveni 3 min.

Līdzīgas receptes

Lasis ar dārzeņiem cepeškrāsnī

35min • Vidēji grūti

Kartupeļu tako

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs pīrāgs

25min • Vidēji grūti