Laša kotletes

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gabali
  • Sojas mērce
     2 Ēdamkarote
  • Zivju mērce
     1 Ēdamkarote
  • Tobasko mērce
     1 Tējkarotes
  • Pētersīļi
      sauja
  • Milti
     70 g
  • Sāls
     1 Ēdamkarote
  • Rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša fileju attīra un atdala no ādas. 

Sagriež smalkos kubiņos. 

Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa. 

Pievieno klāt miltus un pētersīļus. 
 

Masu samīca un veido kotletes.

Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļā no katras puses aptuveni 3 min.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti