Laša sašimi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Laša sašimi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Laša fileja
     100 g
  • Marinēts ingvers
     50 g
  • Wakame jūraszāļu salāti
     100 g
  • Baltais redīss
     100 g

Mērce

  • Sojas mērce
     110 ml
  • Sezama sēklu eļļa
     0.5 tējk.
  • Sezama sēklas
     1 šķipsniņa (-s)
  • Laima sula
      pēc garšas
  • Čili pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pavisam ātrs risinājums uzkodai.

Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.

Sagriez lasi pēc iespējas plānākās šķēlītēs un kārto uz šķīvja kopā ar pārējām sastāvdaļām. Pasniedz ar mērci.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti