Laša tartars ar avokado un paipalu olām

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša tartars ar avokado un paipalu olām

Sastāvdaļas

  • Laša fileja Rimi (bez ādas un asakām)
     180 g
  • Šalotes sīpols
     30 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa I Love Eco
     1 Ēdamkarote
  • Grieķu jogurts Valmiera (0%)
     60 g
  • Avokado
     250 g
  • Laima sula
     6 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Čili
     0.5 tējk.
  • Paipalu olas
     4 gab.
  • Sausmaizītes Finn Crisp
     40 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lasi sakapā ar olīveļļu, sāli, pipariem.

Sakapā šalotes sīpolus un sajauc kopā ar lasi.

Attīri avokado un sagriez mazos kubiņos, pievienojot laima sulu un sāli ar čili.

Novāri paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes jau vārošā ūdenī.

Atdzesē un nomizo. Pārgriez paipalu olas uz pusēm.

Kārto porcijas. Liec jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.

Līdzīgas receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sterlete sviestā

40min • Vidēji grūti

Zivju rasols

45min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Krēmsiera uzkoda

40min • Vidēji grūti