Laša tartars ar avokado un paipalu olām

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša tartars ar avokado un paipalu olām

Sastāvdaļas

  • Laša fileja Rimi (bez ādas un asakām)
     180 g
  • Šalotes sīpols
     30 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa I Love Eco
     1 Ēdamkarote
  • Grieķu jogurts Valmiera (0%)
     60 g
  • Avokado
     250 g
  • Laima sula
     6 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Čili
     0.5 tējk.
  • Paipalu olas
     4 gab.
  • Sausmaizītes Finn Crisp
     40 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Lasi sakapā ar olīveļļu, sāli, pipariem.

Sakapā šalotes sīpolus un sajauc kopā ar lasi.

Attīri avokado un sagriez mazos kubiņos, pievienojot laima sulu un sāli ar čili.

Novāri paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes jau vārošā ūdenī.

Atdzesē un nomizo. Pārgriez paipalu olas uz pusēm.

Kārto porcijas. Liec jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar brokoļiem

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.